Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,6
Comfort
8,1
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
8,0
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
8,6

Beoordelingen

    Rick de Graaff
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    13 mei 2018
    de kamers waren erg basic ingericht. Met een beetje meer moeite en smaak ziet het er aantrekkelijker uit. Entree was niet zo schoon en uitnodigend
    Persoonlijke benadering, rust, aandacht. Goede bedden. Prima ontbijt. Goede extra service (huurfietsen)
    Janneke
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    13 mei 2018

    Fijn verblijf in een mooi omgeving.

    De gezamenlijke badkamer.
    Prima ontbijt, gezellige vriendelijke gastheer en goede locatie om te fietsen in de omgeving of naar Leeuwarden.
    angela
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bert
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cor
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pat
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    26 januari 2018

    fantasties, schoon en zeer profesioneel

    niks
    Fantastiese hulpvaardige eigenaar, gaat uit zijn weg om te helpen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jelle
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 november 2017

    Prima in orde mooie locatie

    Geen idee
    Dekamer was goed en het ontbijt was ruim voldoende
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Daphne
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 oktober 2017

    Goed verblijf, gastvrij en uitgebreid ontbijt.

    -
    Uitgebreid ontbijt Gastvrije gastheer
    Lisette
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    29 oktober 2017

    Prima voor 1 nachtje

    Weinig privacy
    Fijne locatie voor een nachtje om naar Terschelling te gaan. Zeer goed ontbijt!
    Erika Triet
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    9 oktober 2017
    gastvrijheid
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    2 oktober 2017

    Prima overnachting met een lekker ontbijt

    -
    Goed geslapen, fijne bedden!
    Henk
    us

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 september 2017

    Prettige overnachting,prima bed, prima ontbijt, goede service.

    Refina
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 augustus 2017

    Zeer tevreden mini vakantie gehad.

    Aangezien het toch stil was kregen we een gratis update naar een grotere kamer. Het ontbijt was ZEER uitgebreid en HEERLIJK. De gastheer Lieuwe was vriendelijk en ZEER gastvrij. Kortom....GENOTEN> !!!
    Harmen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    David
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    19 april 2018

    Very good as expected

    Have stayed before excellent place to stay
    Desiree
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    3 januari 2018
    On the day of arrival at noon an email was sent to me explaining the breakfast was not included in the price and there were 2 options: the luxury for 8,50 and the simple for 2 euro's. We did not see this email as we were already on our way. At arrival the owner asked us what we would like for breakfast. We said it didn't really matter. On return late in the evening the owner had put bread rolls, orange juice and yoghurt etc in our room. When we left we discovered we were charged 17 euro's for this. I was not amused about this poor communication. If we would have been informed in advance we would definitely have had a more positive feeling about our stay.
    The room was small but the bed was clean and comfortable.
    Brian Ross
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    20 december 2017

    Holland B&B

    Small room up stairs was a bit claustrophobic.One of the beds was right under the angle of the roof so not much for an Adult.
    It was a very clean and tidy house.The owner was very cheerful and hospitable.I would book his home again if in Holland.
Beoordelingen worden geladen